29 mei 2016

MAMA’s Werkwijze

Werkwijze Marketing MakkelijkMAMA helpt bedrijven met alle aspecten van online marketing en digitaal klantcontact. We bepalen in overleg welke behoefte en kennis er binnen het bedrijf is en maken de afweging tussen zelf doen en laten doen. Hoe dan ook: MAMA blijft graag verantwoordelijk voor een optimaal eindresultaat.

MAMA helpt je meer klantgericht te werken

Van het opstellen van online klantcontactstrategieën tot het uitvoeren van email-marketing en Google Adwords campagnes en van het creëren van content tot het analyseren van het klantgedrag: MAMA kan je helpen. Ons motto is ‘Keep It Simple’ en onze insteek is pragmatisch. We geloven niet in dikke rapporten en duur betaalde consultants, maar steken liever de handen uit de mouwen om samen met management, medewerkers en klanten de klantbeleving en het klantcontact te optimaliseren.

Doe het zelf of laat MAMA het doen

MAMA biedt een aantal direct inzetbare tools, waarmee organisaties zelfstandig aan de slag kunnen. Daarnaast beschikt MAMA over een uitgebreid netwerk van partners, waardoor zij in staat is om invulling te geven aan elke vraag op het gebied van online marketing en klantgericht werken. Ook wanneer partners in het project betrokken worden, is MAMA bereid om de verantwoordelijkheid voor het hele project op zich te nemen. Hierdoor is er altijd een duidelijk aanspreekpunt en wordt een goede samenwerking gewaarborgd.

 

Bekijk alle producten en diensten van MAMA

Voor meer informatie neem contact op met MAMA