Campagnes en Evenementen

Online adverteren

Een online advertentiecampagne is een goedkope manier om precies de juiste doelgroep voor jouw bedrijf te bereiken. Zeker in vergelijking met traditionele advertenties zijn de kosten van bijvoorbeeld een Facebook-advertentie heel laag. Je kunt met een klein budget beginnen en stapsgewijs de meest effectieve campagne uitbreiden. Deze lage drempel, in combinatie met de goede meetbaarheid van de resultaten, maakt online adverteren zeer aantrekkelijk voor bedrijven.

Online en offline evenementen

Een bedrijfsevenement is er in vele soorten en maten. Veel grote bedrijven gebruiken live video om bijvoorbeeld nieuwe producten wereldwijd te lanceren. Maar ook het uitnodigen van je goede klanten voor een bezoek, of de jaarlijkse presentatie op een beurs of congres, tot het lanceren van een nieuwe productlijn met een groot feest kunnen heel waardevol zijn. Met het organiseren van een evenement kun je jouw bedrijf laten zien aan de wereld en een sterke band creëren met jouw doelgroep.

MAMA maakt jouw plan de campagne

MAMA helpt bedrijven bij het plannen en uitvoeren van campagnes en evenementen: zij helpt bij het bepalen van de strategie; het vertalen in een concreet plan met alle elementen om de campagne of het evenement tot een succes te maken. Na afloop kan MAMA je helpen met het bepalen van het rendement en de effectiviteit van je campagne, met behulp van bezoekersanalyse en conversiegegevens.

 

Voor meer informatie neem contact op met MAMA

Laat MAMA weten waar ze je mee kan helpen

Bekijk alle producten en diensten van MAMA