Content en SEO

Goed vindbaar zijn in de online wereld is vandaag de dag cruciaal voor succesvolle ondernemers. Een aantrekkelijke website, regelmatig een berichtje plaatsen op Facebook, bloggen, twitteren… het hoort er allemaal bij. Maar waar haal je als ondernemer de tijd vandaan? En daarbij komt nog eens dat lang niet iedereen even makkelijk schrijft. Toch is het geregeld toevoegen van nieuwe content aan je website en social media bepalend voor de eerste indruk die je achterlaat bij klanten. Met Content Marketing vertel je het verhaal van je bedrijf via verschillende kanalen. Het begint natuurlijk op je eigen website, maar ook de bedrijfspagina’s op social media gebruik je hiervoor, zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en LinkedIn. Het belangrijkste is hierbij hoe relevant je content is voor de klant.

SEO: Search Engine Optimization

Met Search Engine Optimization (SEO) zorg je ervoor dat jouw website goed vindbaar is in de onbetaalde (organische) resultaten van een zoekmachine. Hiervoor is het belangrijk om zowel de tekst op de website te optimaliseren als een aantal technische zaken goed te regelen. Natuurlijk kan MAMA je hierbij helpen. En bij het schrijven van teksten houdt MAMA uiteraard rekening met SEO, door de in overleg bepaalde zoekwoorden (keywords) in de tekst te laten terugkomen.

MAMA schrijft jouw marketingteksten

Alle teksten, afbeeldingen en video die je op een website kunt vinden noemen we content, de inhoud van de webpagina’s. Voor veel bedrijven is het structureel produceren van content voor nieuwsbrieven, blogs en social media een zware opgave. MAMA kan jou helpen met het regelmatig produceren van relevante content, zodat jouw bedrijf een heleboel tijd kan besparen. MAMA kan je klanten interviewen, je producten beschrijven en overal een toepasselijk verhaal van maken.

Content Service

MAMA biedt nu een makkelijke online service voor het maken van uw teksten. Zet je aanvraag in ons formulier en de volgende (werk-)dag ontvang je een direct plaatsbare tekst in je inbox. Geschikt als persbericht, als Facebook-post of voor plaatsing in een blog. De tekst is geoptimaliseerd voor de zoekwoorden die jij hebt aangegeven, pakkend geschreven en altijd met een originele invalshoek. En om de continuïteit te waarborgen biedt MAMA haar diensten ook als abonnement aan.

 

Bekijk onze content-abonnementen

Voor meer informatie neem contact op met MAMA

Bekijk alle producten en diensten van MAMA