Multimedia en Apps

Multimedia is tegenwoordig overal. Klanten zijn gewend om direct een afbeelding en een productvideo te zien. De effectiviteit van de online communicatie van jouw bedrijf wordt vele malen groter als er een goede mix is van tekst, beeld en geluid.

Mobiele applicaties – Apps

Een mobiele app kan een goede aanvulling zijn op de kanalen die je gebruikt voor klantcontact. Het gebruik van jouw app toont een grote loyaliteit van de klant en biedt een unieke mogelijkheid om direct te kunnen communiceren. MAMA kan je helpen met het maken van een goed werkende en makkelijk te onderhouden app.

MAMA is multimediaal

Video’s, foto’s, animaties, muziek, podcasts… Moderne marketing gebruikt veel meer middelen dan alleen maar platte tekst. MAMA helpt bedrijven daarom ook bij het produceren van audiovisuele content. Of het nu het maken van een video voor op de website betreft, of het produceren van een podcast die klanten op een geschikt tijdstip kunnen beluisteren. En ook als het gaat om fotografie helpt MAMA graag met het produceren van uniek en toegespitst beeldmateriaal.

 

Voor meer informatie neem contact op met MAMA

Laat MAMA weten waar ze je mee kan helpen

Bekijk alle producten en diensten van MAMA