Website en Social Media

Een goede website is belangrijk

In de huidige economie, waarbij de interactie met klanten vaak via het internet plaatsvindt, is het hebben van een goed vindbare website en de juiste social media-strategie van het grootste belang. De website is meestal het startpunt van de ‘reis’ die de klant moet jouw bedrijf gaat maken. Hier heb je de kans om je bedrijf te presenteren op een manier die bij je past.

Social media zakelijk gebruiken

Social media, zoals Facebook en Instagram, worden vooral gebruikt door particulieren om vakantie- en familiefoto’s te delen, recepten uit te wisselen en lokale bands promoten er hun optredens. Toch bieden de social media ook enorme kansen voor zakelijk gebruik. Zo kun je een grote groep consumenten gericht bereiken met advertenties. Met een eigen app kun je ook veel gegevens van je doelgroep krijgen, om ze nog gerichter te kunnen benaderen. Verder zijn er tools waarmee je de social media kunt volgen, zodat je weet wat er over jouw producten of diensten gezegd wordt, en je adequaat kunt reageren.

MAMA helpt je graag op weg bij het zakelijk gebruik van social media. Zij helpt je met het opstellen van een social media-strategie, met het uitvoeren van online (advertentie-) campagnes, met social listening’ en ‘webcare’ en met het ontwikkelen van apps en het analyseren van klantdata.

MAMA zorgt dat je online gevonden wordt

MAMA kan je helpen met je online presentatie. Niet alleen met het opstellen van een passende online strategie, maar vooral ook met het concreet uitvoering geven hieraan. Onder andere door het ontwerpen en bouwen van een mooie website – bijvoorbeeld in WordPress – en het inrichten van een bedrijfspagina op een van de social media-platforms, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, enzovoort.

 

Voor meer informatie neem contact op met MAMA

Laat MAMA weten waar ze je mee kan helpen

Bekijk alle producten en diensten van MAMA