23 september 2015

Online Marketing voor Bedrijven

Visie Marketing Makkelijk

Online marketing is voor bedrijven de beste manier om de producten en diensten onder de aandacht te brengen. Advertenties en campagnes waren in het verleden grote kostenposten, maar nu kun je met een klein budget al een heleboel (potentiële) klanten bereiken.

Marketing in de digitale wereld

Internet en social media hebben er niet alleen voor gezorgd dat klanten mondiger zijn geworden, maar hebben ook de manier waarop bedrijf en klant met elkaar communiceren volledig veranderd. Bij marketing en sales gaat het nu om de behoefte van de klant, in plaats van het promoten van producten op de juiste locatie en met de juiste prijs. Omdat klanten voortdurend online zijn, moeten bedrijven ook de digitale omslag maken en de mogelijkheden van web en mobile inzetten om meer omzet te genereren.

In een wereld waarin vergelijkingssites en zogenaamde ‘peer reviews’ een groter bereik hebben dan een paginagrote advertentie in een dagblad, is het essentieel dat de communicatie van bedrijven authentiek is en de juiste toon heeft. Nu klanten in staat zijn via social media een slechte ervaring direct met de hele wereld te delen, is het erg belangrijk om snel en adequaat te kunnen reageren.

MAMA helpt jouw bedrijf met online marketing

MAMA maakt online marketing makkelijk en heeft daarom samen met haar partners een portfolio van producten en diensten ontwikkeld, waarin alle aspecten van online marketing en digitaal klantcontact kunnen worden aangeboden.

De omslag van traditionele naar online marketing betekent voor veel organisaties opnieuw leren lopen. Op een pad dat snel veranderd en waarop nog van alles te ontdekken is. MAMA kan je helpen en de weg wijzen met een team van specialisten en partners. Ons uitgebreide marketingprogramma biedt alle ingrediënten om jouw bedrijf verder te helpen.

 

Lees meer over MAMA’s werkwijze

 Voor meer informatie neem contact op met MAMA

Lees meer over de visie van MAMA op de klantgerichte organisatie